November 9, 2019 By admin 0

Tocmai mi-am deschis propria agentie de turism online

In ziua de azi toata lumea se foloseste de internet atunci cand isi pregateste vacanta intrucat toate informatiile cautate se pot afla la numai cateva click-uri distanta. In schimb, agentiile de turism simplifica in continuare mult lucrurile, iar acestea s-au vazut a fi nevoite sa se adapteze la noile conditii, ceea ce presupune ca s-au mutat si in online. Totusi, intotdeauna e nevoie de website agentie de turism, iar Quick Sell vine cu cateva avantaje foarte importante in acest sens ce merita a fi descoperite.

Ai toate motivele pentru care sa apelezi la serviciile oferite de QuickSell atunci cand vrei sa pui la punct un website agentie de turism. Poate deja detii unul de care nu esti multumit intrucat nu da randamentul dorit, fie pur si simplu poate iti doresti sa incepi de la zero, e bine de stiut ca totul e gratuit si poate fi configurat in numai o saptamana. Ulterior, vei avea acces la cele mai bune eforturi care vor fi afisate instant pe propria platforma, chiar daca acestea provin din diferite alte surse. Clientii se vor putea orienta catre ofertele cele mai atractive, inclusiv cele early booking sau cele last minute care adesea sunt vanate. Mai mult, rezervarile se fac direct online, de pe aceeasi platforma, ceea ce inseamna ca va fi mult mai usor pentru orice client sa rezolve totul din numai cateva clikc-uri.

Sunt propuse fel si fel de pachete care provin de la operatori din Romania, incepand de la cele charter, care de altfel sunt foarte populare, pana la city break-uri si nu numai. Totodata, clientii vor avea ocazia de a rezerva cazarea separat, dar si cursele cu avionul, totul din acelasi motor de cautare, indiferent daca vorbim de operatorii low cost sau cei de linie. Asadar, acestia au toata libertatea pe care si-o pot dori atunci cand se pregatesc de vacanta intruat fie pot alege unul dintre pachetele disponibile deja, fie il pot pune la cale pe cel mai bun.

Mai mult, platforma oferita de Quick Sell este disponibila atat in varianta pentru desktop, cat si pentru traficul mobil, de pe tableta sau telefon, lucru important in conditiile in care sunt tot mai multi cei care prefera a doua varianta pentru a face rezervarile.

Abonamentele sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar acestea difera in functie de tipul motorului de cautare ales. De exemplu, pentru a beneficia de pachetele proprii care provin de la fel si fel de operatri romani, abonamentul este de numai 100 de euro pe luna. Bineinteles, preturile cresc atunci cand se aleg pachetele cu zboruri low cost si de linie, cu city break-uri sau fel si fel de pachete complete, astfel ca merita sa te interesezi de fiecare optiune in parte.