July 5, 2021 By admin 0

Tot ce ai nevoie sa stii despre digitizare

Transformarea unei imagini simple intr-un fisier care urmeaza a fi brodat implica un proces numit digitizare. Asa se face ca, digitizarea logo-ului transforma orice forma grafica in cusaturi de broderie frumoase si atent lucrate care pot fi asezate pe orice material. Munca cu broderiile este complet diferita de cea care implica serigrafia, pentru ca cere abilitati mult mai aprofundate si chiar putin talent.

Daca serigrafia este despre grafica, broderia pe de alta parte este despre cusaturi. Broderia se bazeaza pe masina de brodat specifica, pe un software dedicat pentru brodat si pe un dispozitiv profesional pentru broderie. Ambele sunt forme vizuale pentru reprezentarea siglelor personalizate pe imbracaminte, adesea alese de clientii care solicita astfel de servicii pe brodara.ro.

Astfel, vorbim doar despre o chestiune de alegere. Sa presupunem ca doriti sa brodati un logo personalizat de broderie pe sapca, camasa, jacheta sau oriunde altundeva. In acest scop, procesul este simplu: desenati-va logo-ul aproximativ pe hartie sau proiectati-l pe software, in cazul in care va pricepeti, iar daca nu reusiti, optati pentru serviciile unui designer profesionist.

Ulterior, trimiteti-ne o fotografie a logo-ului pe care doriti sa il imprimati cu cerinte complete privind lucrarea de brodat, cum ar fi dimensiunea logo-ului, numar de bucati, formate si timpul de livrare.

Mai intai, vom analiza schita trimisa si apoi vom incepe digitalizarea siglei. Poate dura putin timp pentru a realiza, iar asta pentru ca incercam intotdeauna sa ne multumim clientii, cerand detalii suplimentare daca avem probleme in ceea ce priveste formatul, dimensiunea sau orice alt detaliu pe care trebuie sa il vedem in vedere.

Astfel, daca va doriti sa personalizati orice tip de piesa vestimentara, alegeti serviciile de digitizare de la Brodara.ro.

Avem un personal foarte amabil, specializat in broderie de inalta calificare, care au  in portofoliu un numar de mii de logo-uri si modele brodate digitalizate, realizate pentru diverse firme de toate dimensiunile din Romania.

Va puteti baza pe noi pentru a va oferi modele brodate pentru fiecare tip de vestimentatie, inclusiv pe sepci, sigle aplicate pe pieptul stang, siglele pentru spate jacheta etc. Suntem pasionati de ceea ce facem si, mai important, avem si calificarile necesare acest sens.

Obiectivul nostru principal este sa oferim cel mai bun serviciu de digitizare broderii posibil si sa indeplinim comenzile cu succes clientilor in intervalele de timp pe care ei le specifica.

Succesul nostru depinde de calitatea activitatii de digitizare pe care o oferim, ceea ce ne ajuta pe noi, dar si clientii nostri sa ne dezvoltam afacerile. Impreuna crestem frumos in afaceri si putem sa aducem cinste tuturor prin servicii de calitate, iar noi, cei de la Brodara, aplicam acest principiu prin intreaga activitate pe care o desfasuram.