O lenjerie de pat aleasa cu inspiratie poate face diferenta in orice dormitor pentru ca are capacitatea de a schimba total atmosfera, dar si de a face ca somnul sa fie mult mai odihnitor. In acest sens este important pentru oricine sa stie care sunt lenjeriile calitative, ce pot duce la obtinerea acestora performante si care sunt cele care trebuie evitate. Astfel, pentru a nu avea urme de indoiala este mult mai simplu sa fie alese din start lenjeriile din bumbac intrucat acestea aduc cel mai bun raport calitate – pret si o multime de optiuni pot fi descoperite la VisePufoase.

De ce bumbacul?

Pentru ca lenjeriile confectionate din bumbac sunt naturale, aceasta fiind o fibra care absoarbe foarte bine umezeala, astfel ca transpiratia in timpul somnului nu va fi o problema, nu provoaca alergii, iar lenjeriile sunt placute la atingere. In plus, acestea pot fi folosite pe toata perioada anului, spre deosebire de multe alte tipuri de lenjerii, intrucat vara se pastreaza racoroase, iar iarna sunt mai calduroase si aduc tot confortul necesar. Mai mult, bumbacul rezista bine in timp si nu se deterioreaza dupa numai cateva spalari, dar si intretinerea este foarte simpla.

Diferite design-uri

Acestea fiind spuse, la VisePufoase sunt disponibile cateva zeci de modele de lenjerii de pat din bumbac care au capacitatea de a se adapta in toate dormitoarele. Cu alte cuvinte, daca se doreste una care sa fie folosita in camera copiilor pot fi alese cele mai distractive versiuni, de la personaje din desene animate, peisaje si nu numai, insa nu au fost omise nici cele pentru adulti. Astfel, pot fi alese unele simple, in diferite culori sau cu imprimeuri care sa se potriveasca in toate tipurile de dormitoare, de la motivele florale, la orase, forme geometrice, diferite mesaje, litere chinezesti si nu numai.

Cum se intretin

Dupa cum aminteam mai sus, lenjeriile din bumbac sunt foarte usor de intretinut, iar printre regulile importante de care trebuie sa se tina cont se numara folosirea doar a detergentilor de calitate si evitarea substantelor chimice de inalbire. In acelasi timp, este ideal ca masina de spalat sa nu fie setata la mai mult de 40 de grade pentru ca in caz contrar exista riscul ca fibrele sa isi piarda din flexibilitate. Cu toate ca se permite folosirea fierului de calcat, valoarea maxima acceptata este de 120 de grade pentru ca in alte conditii imprimeurile se pot deteriora.

Preturi

Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele la Talis, motiv pentru care oricine isi va permite innoirea colectiei cu lenjerii de pat de cea mai buna calitate. Asadar, in acest sens este nevoie de alocarea unui buget cuprins intre 115 si 175 de lei, tarifele fiind diferite in functie de dimensiunile alese.