December 11, 2018 By admin 0

Veti gasi mai multe informatii despre beneficiile migdalelor pe blogul Paradisul Verde

Migdalele sunt asemanatoare nucilor, doar ca sunt mult mai mici si cu multe beneficia pentru sanatate si frumusete.Desi se stie ca nucile contin un aport de carbohidrati ridicat, merita mentionat ca migdalele nu contin carbohidrati. Concluzionand, migdalele nu se ingrasa, ba chiar ne ajuta sa slabim, insa daca sunt consumate in cantitati moderate. Indica teste ca migdalele sa se consume in stare cruda, pentru ca prin procesarea lor isi pierd toti nutrientii, vitaminele si enzimele. Cea mai buna metoda pe care o si recomandam este de a se consuma migdale dupa ce acestea au fost lasate la hidratare cel putin opt ore.

Nu trebuie sa ne facem probleme daca nu le-am hidratat inainte de a le consuma, pot fi consumate si nehidratate, doar ca prin hidratare sporim cantitatea de nutrienti, vitamine si enzime, fiind si mai usor de digerat.

Pentru ca este atat de important sa cunoastem aportul pe care ni-l aduc, veti gasi mai multe informatii despre beneficiile migdalelor pe blogul Paradisul Verde dintre care mentionam:

  • Sunt bogate in vitamina E si contribuie la imbunatatirea aspectului pielii, a parului si a unghiilor
  • Contin o mare cantitate de calciu ce contribuie la intarirea oaselor.
  • Au un continut important de fibre si proteine.
  • S-a demonstrat ca prin consumarea a zece migdale pe zi contribuid la cantitatea optima de fier din organism prin producerea si cresterea numarului de globule rosii din sange si ajuta la imbunatatirea memoriei.Ideal ar fi ca migdalele sa fie consumate pe stomacul gol.
  • Prin consumul regulat de migdale contribuim la prevenirea anemiei.
  • Sunt indicate persoanelor care urmeaza un regim alimentar ca pot fi consumate intre mese datorita continutul optim de calorii.
  • S-a dovedit ca un puternic effect antioxidant il au substantele din coaja migdalelor.
  • Nu numai migdalele ca fruct sunt indicate organismului ci si frunzele de migdal,deoarece au proprietati sedative si ajuta la relaxare si calmare.
  • Un lucru extraordinar este ca migdalele se pot asocial atat in mancaruri sarate cat si in dulciuri.
  • Uleiul de migdale ajuta si la sanatatea exterioara a organismului, si anume, la intretinerea parului si pielii.Tot el se poate folosi si pentru a indeparta pielea uscata de pe maini si picioare.

Pe piele daca uleiul de migdale este aplicat pe fata ajuta la intinerirea acesteia.

Tot pe blogul Paradisul Verde mentionam ca pulpa ramasa de la preparea laptelui de migdale poate fi folosita ca scrub natural pentru fata si corp, avand proprietatea de a inlatura tesutul carnos, iar pielea isi va regasi stralucirea si luminozitatea.